Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: RSS
Verzió: 2  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-10-25 18:13:22
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Az RSS (Really Simple Syndication) jelentése magyarul „egyszerű hírmegosztás”. Segítségével számos weboldalról összegyűjthetők a friss hírek és cikkek linkjei, anélkül, hogy a felhasználó közvetlenül ellátogatna ezekre az oldalakra.


Az RSS (Really Simple Syndication) jelentése magyarul „egyszerű hírmegosztás”. Segítségével számos [weboldal]ról összegyűjthetők a friss hírek és cikkek linkjei, anélkül, hogy a [felhasználó] közvetlenül ellátogatna ezekre az oldalakra.


 

Az RSS használatához csupán egy hírolvasó program, vagy RSS megjelenítésére alkalmas webes felület (pl. Google Reader) szükséges. Az RSS-olvasóprogram feladata, hogy figyelje a kiválasztott weblapokat, és azonnal jelezzen, ha a megadott oldalakon új hír vagy cikk jelenik meg.


Az RSS használatához csupán egy hírolvasó program, vagy RSS megjelenítésére alkalmas webes felület (pl. Google Reader) szükséges. Az RSS-olvasóprogram feladata, hogy figyelje a kiválasztott [weblap]okat, és azonnal jelezzen, ha a megadott oldalakon új [hír] vagy cikk jelenik meg.


 

Linkajánló: RSS.lap.hu


Linkajánló: RSS.lap.hu


Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta