Bezár [x]
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: RTL Klub
Verzió: 2  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-10-25 18:13:41
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Az RTL Klub magyarországi, országos, kereskedelmi televíziós csatorna, a hazai televíziós piac meghatározó szereplője. A társaság a luxemburgi RTL Group konszern tulajdonát képezi. A televízió csatorna a kísérleti adást 1997. október 6-án kezdte meg, majd október 27-én indult a hivatalos műsor. Az RTL Klub mintegy 86%-os lefedettséget biztosít, mely nagyjából azonos a TV2-ével.

Az RTL Klub hivatalos weboldala


Az RTL Klub magyarországi, országos, [kereskedelmi televízió]s csatorna, a hazai televíziós [piac] meghatározó szereplője. A társaság a luxemburgi RTL Group konszern tulajdonát képezi. A televízió csatorna a kísérleti adást 1997. október 6-án kezdte meg, majd október 27-én indult a hivatalos műsor. Az RTL Klub mintegy 86%-os lefedettséget biztosít, mely nagyjából azonos a [TV2]-ével.

Az RTL Klub hivatalos weboldala


 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta