Bezár [x]
MPL-PostaPont-nyeremenyjatek
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Ságvári Bence
Verzió: 2  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-10-25 18:14:01
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Ságvári Bence

Szociológus, az internet, média és telekommunikáció területén kutatással és tanácsadással foglalkozó [ITHAKA] ügyvezető igazgatója.

2004-2006 között az Ifjúságkutató Intézet kutatója, a [World Internet Project] magyarországi kutatócsoportjának tagja. 2000-ben a University of Westminster, 2004-ben az Indiana University ösztöndíjas kutatója volt. Rendszeresen tart egyetemi kurzusokat. A tizenéves korosztály életstílusát, fogyasztási szokásait, attitűdjeit vizsgáló [Fanta Trendriport]ok szerzője. 2007-ben Junior Prima Primissima díjas.

 

A DigitalFestival előadója 2009-ben.


Ságvári Bence

Szociológus, az [internet], [média] és [telekommunikáció] területén kutatással és tanácsadással foglalkozó [ITHAKA] [ügyvezető igazgató]ja.

2004-2006 között az Ifjúságkutató Intézet kutatója, a [World Internet Project] magyarországi kutatócsoportjának tagja. 2000-ben a University of Westminster, 2004-ben az Indiana University ösztöndíjas kutatója volt. Rendszeresen tart egyetemi kurzusokat. A tizenéves korosztály életstílusát, fogyasztási szokásait, [attitűd]jeit vizsgáló [Fanta Trendriport]ok szerzője. 2007-ben Junior Prima Primissima díjas.

 

A DigitalFestival előadója 2009-ben.

Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta