Bezár [x]
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: sajtókapcsolat
Verzió: 5  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-10-25 18:14:13
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Sajtókapcsolatok ([media relation]) kiépítése és fenntartása az egyik leghatékonyabb eszköze annak, hogy egy vállalat vagy intézmény minőségi, releváns információkat juttasson el magáról a célközönségéhez. A sajtókapcsolatok vezető szerepet töltenek be a public relationsben, és magukba foglalják a proaktív (sajtóközlemény kiadása, [sajtótájékoztató] megszervezése stb.) és reaktív (válasz az újságírói megkeresésekre) tevékenységeket is.


Sajtókapcsolatok ([media relation]) kiépítése és fenntartása az egyik leghatékonyabb eszköze annak, hogy egy [vállalat] vagy intézmény minőségi, releváns [információ]kat juttasson el magáról a [célközönség]éhez. A sajtókapcsolatok vezető szerepet töltenek be a [public relations]ben, és magukba foglalják a proaktív ([sajtóközlemény] kiadása, [sajtótájékoztató] megszervezése stb.) és reaktív (válasz az [újságíró]i megkeresésekre) tevékenységeket is.


 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta