Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Salt Communications
Verzió: 2  
Változtatta: mde_salt
Változtatás dátuma: 2021-02-12 11:29:31
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A Salt Communications Kft-t 2012-ben alapította Molnár-Bánffy Kata kommunikációs szakember és Nagy István designer, grafikus. A jelenleg 15 fős műhely a Képmás Kiadó tízfős szakembergárdájával kiegészülve a Logodi utcai központi irodában dolgozik.A SaltComm integrált kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó ügynökség, elsősorban vizuális és verbális tartalomelőállításban erős. Ügyfelei között nagyvállalatok, civil szervezetek, kormányzati háttérintézmények és a KKV szektor képviselői is jelenvannak, többek között dolgoznak a MOL-csoportnak, a Hartmann-RICO Kft-nek, az EY-nak, ügyfeleik között van a Hungarofest, a Pest Megyei Kormánymegbízotti Hivatal, a SEFAG és a Magyar Olimpiai Bizottság is.www.salt.hu https://www.facebook.com/SaltCommKft

A Salt Communications Kft. 2012-ben alakult integrált kommunikációs ügynökség, kiemelt fókusszal a PR, stratégia, vizuális kommunikáció, social media területekre. Felszínes ötletek helyett a gondolatok mélységét kínálja azoknak, akikkel együttműködik. Gazdag kommunikációs eszköztára segítségével a lehető legtöbb embernek mutatja meg az ügyféllel közös gondolkodás mentén megfogalmazott hiteles mondanivalót. A cég alapítói és vezetői Molnár-Bánffy Kata kommunikációs szakember, ügyvezető, és Nagy István desinger, művészeti vezető.

A SaltComm ügyfelei részére széleskörű szolgáltatást nyújt számos kommunikációs területen, mint például márkastratégia és branding; design és grafikai tervezés; művészeti koncepciók és arculatok; PR és sajtókommunikáció; tartalomkészítés (szövegírás, illusztratív, fotós- és videós tartalmak); webes felületek és összetett online kampányok tervezése és kivitelezése; edukatív kampányok, játékok, kiadványok, rendezvények és filmes megbízások.

Ügyfelei között jól ismert multinacionális és hazai vállalatok, kormányzati és kulturális intézmények, a KKV szektor fejlődő szereplői, valamint civil és egyházi szervezetek is vannak.

A vállalat budapesti, I. kerületi irodájában az egyre növekvő, rutinos és rugalmas szakemberekből álló csapatán kívül helyet kapott a Képmás Kiadó is, amelynek printmagazinból, weboldalból, rendezvényekből és alapítványi munkából álló portfólióját a Salt szakemberei vezetik, segítik és értékesítik.

Iroda: 1012 Budapest, Logodi u. 44/B.
Elérhetőségek: +36 1 201 5666, salt@salt.hu
Weboldal: salt.hu
Facebook-oldal: facebook.com/SaltCommKft
Instagram: instagram.com/saltcomm
LinkedIn: linkedin.com/company/saltcommunications


Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta