Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Schneider Henrik

 

Schneider HenrikSzakmai előmenetel:

Tanulmányok

 

PhD tanulmányait a BME Gazdaságtudományi karán végezte (a tényleges fokozatszerzés várható időpontja 2007)

 

Szakmai pályafutás

 

2001-ben társszerzőként „IT és Internetes Inkubátorházak” címmel könyve, továbbá több jelentős és külföldi kutatási folyóiratban és üzleti magazinban már tanulmánya, cikke, illetve cikkeken belül véleménye jelent meg. Rendszeres meghívott előadója és látogatója hazai és nemzetközi konferenciáknak Web2, Tudásmenedzsment és Munkahelyi technológiaváltozások témákban.

 

 

Vezetési tanácsadó, a StepChange tanácsadócég társalapító-tulajdonosa, a Harvard Egyetem Berkman Center for Internet & Society volt ösztöndíjas kutatója. Korábban 5 évet dolgozott az Accenture vezető globális tanácsadócég távközlési iparág stratégiai tanácsadási üzletágában.Egyéb tudnivalók:

A 2009. október 13-14-én megrendezésre kerülő Internet Hungary 2009 program előadója. Előadásának címe: Kitörési pontok III. Mi ér többet: a kábel vagy a tartalom?Kapcsolódó információ:

www.henriknet.com

HirdetésPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta