Bezár [x]
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Több hasznos kitérő - művészeti iskolák, kiadványszerkesztés, tervezés - után állapodtam meg az online kommunikáció és medialitás kutatásánál, egyetemi oktatásánál és gyakorlásánál (blogolok, webfejlesztek és igazgatom a Népkert Kft-t).Séra BálintSzakmai előmenetel:

Óraadó, Szegedi Tudományegyetem, Bölcsészettudományi Kar, több tanszék, 2004-2009
A doktori képzés évei alatt és után a következő területeket tanítottam: irodalomelmélet, kultúratudomány, kulturális antropológia, online kommunikáció, vizuális kommunikáció, interpretáció.
Ügyvezető igazgató, többségi tulajdonos a Népkert Kft-nél, 2008-
Az általam alapított Népkert Kft. online kommunikációval és tanácsadással foglalkozó cég, tevékenységi köre a programozástól a keresőoptimalizáción át a teljes online kommunikációs projektek megvalósításáig terjed. Országosan is ismert a bloghusablonok.blog.hu oldalról ingyenesen letölthető sablonjai révén.
Online Tartalomfejlesztési tanácsadó, SWI Kft.,  2007.
Egy szemantikai alapú hírrendszerező portál kialakításában adtam nyelvészeti és programozási tanácsokat (http://hirek.oldal.info).
Főszerkesztő, ISITE.hu, 2006-2007
A portál vezetésem alatt megduplázta látogatottságát, növelte szakmai elismertségét és többszörös bevételt könyvelhettünk el.
Rovatvezető újságíró, ISITE.hu (távközlési és számítástechnikai portál), 2005-2006.
Az ország egyik első internetes oldalakat szemléző, kritizáló rovatát indíthattam el az ISITE.hu tulajdonosai jóvoltából.

Hirdetés


Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta