Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Márkafelépítés:

A Spindoc egy szakértőkből álló laza hálózat, amely képes a megrendelés igényei szerinti összetételben gyors és hatékony együttműködésre. Rögzített szakember gárda és dobozos megoldások helyett rugalmasan alakuló csapatban, minden esetben testreszabott megoldásokban gondolkozik. A szakértők laza együttműködésében működő kommunikációs hálózatot Bőhm Kornél kríziskommunikáicós szakértő alapította 2012-ben. 

 

A hálózat gerincét kommunikációs szakértők, web2, online marketing szakértők, dizájnerek, IT fejlesztők, rendezvényszervezők és nemzetközi üzleti szakértők képezik, így a Spindoc képes faltól-falig megoldásokat is kínálni, vagy akár kommunikációs részterületek feladatait ellátni.Kapcsolódó információk:

A Spindoc Kommunikációs Hálózat fő szakterületei közé a vállalati kríziskommunikáció, a személyes brand építése (Personal Brand), sajtókapcsolatok kiépítése és ápolása, szolgáltatások és termékek brandépítése, valamint a PR stratégia megalkotása és a PR tanácsadás tartozik.

 

A Spindocról bővebben: www.spindoc.huEgyéb adatok:

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta