Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

 

 

Közgazdász, a Libri-Shopline Nyrt. vezérigazgatója (2015. december 31-ig)

2016-tól, miután az általa alapított Brand & Content Studio megvásárolta a Next Wave Europe nevű digitális ügynökséget, az NWE stratégiai igazgatója.Szakmai előmenetel:

Tanulmányait a BGF Pénzügyi és Számviteli Főiskolán kezdte, ezt követően a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi kapcsolatok szakán tanult. Szakmai pályájának kezdetén elemzőként helyezkedett el a IE-New York Brokernél,majd 2001-ben csatlakozott az [Inter-Európa Bank]?-hoz. Bankos munkája során dolgozott a befektetési, illetve a bank elekronikus termékeit menedzselő üzletágon. 2005-től az Inter-Európa Bank e-business területének felelős vezetője. 2006-ban, a két érintett terület összevonást követően az új terület üzletágvezetője. Nevéhez fűződik az eBroker elindítása,amely a 2000-es évek egyik első és egyben üzletileg legsikeresebb hazai online-bróker szolgáltatása volt. FB elnökként felügyelte az IEB befektetési alapkezelőjének, valamint az ügynökként tevékenykedő IE-New York Broker Zrt. tevékenységét. Az Inter-Európa Bank és a [CIB]? Bank 2007-es fúziójában operatív vezetőként vesz részt.

 

2008-tól a CIB Bank befektetési területét irányította. 2008 őszén üzletfejlesztési igazgatóként csatlakozik a Közép Európai Média és Kiadó Zrt csapatához. 2009-től a médiacsoport tulajdonában lévő Shopline webáruház Nyrt, korábban [Bookline]? vezérigazgatója,

 

2010 és 2013 között a társaság igazgatóságának elnöke. 2014-től 2015. decemberéig a Shopline és a Libri összeolvadásával létrejövő Libri-Shopline vállalatcsoport vezérigazgatója.

 

2011 és 2013 között az FHB Jelzálogbank Nyrt felügyelőbizottsági tagja, 2013-tól a részvényesek a bank igazgatóságának tagjává választották.

 

2012-től 2014-ig a pozsonyi székhelyű, regionális hirdetéskiszolgáló társaság, az ETARGET elnökségét vezette.

 

2016t-től a Next Wave digitális ügynökség stratégiai igazgatója.Egyéb tudnivalók:

2006-ban az általa irányított banki befektetési és ebusiness terület elnyerte a Budapesti Értéktőzsde szakmai zsűrije által odaítélt "Év befektetési szolgáltatója", valamint a Mastercard által alapított versenyen az "Év leginnovatívabb bank" díjat. Vezérigazgatói munkája során 2009-ben és 2010-ben is a Bookline-t választotta a hazai internetes közösség "Az év e-kereskedőjévé". 2013-ban a Marketing&Média által felkért szakmai zsűri a hazai digitális piac 10 legmeghatározóbb szereplője közé választotta.

 

Szívén viseli a fiatalok szakmai fejlődését, több hazai felsőoktatási intézményben rendszeres meghívott előadó, munkájával a hazai online szektor vezetőinek és véleményvezéreinek utánpótlását biztosító Concilium munkáját is segíti.Kapcsolódó információ:

2009-ben a Digital Festival előadója.


A szócikkhez társított címkék:
bookline , cemp , cib , etarget , fhb , ieb , libri , librishopline , starczPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta