Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Subow, Igor
Verzió: 3  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-10-28 19:51:46
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Subow, Igor


Subow, Igor


 

Nemzetközi osztályvezető, Österreichische Post AG

 

Igor Subow Oroszországban született. Gépészmérnöki tanulmányokat folytatott Ribinszkben (Oroszország), és marketinget tanult Ultrechtben (Hollandia). 1999-ben account menedzserként kezdte szakmai karrierjét a német posta nemzetközi osztályának Kelet-Európára szakosodott részlegén, Bonnban. 2003 óta az osztrák posta nemzetközi osztályának vezetője, a direkt marketing termékek nemzetközi értékesítéséért és marketingjéért felel.


Igor Subow Oroszországban született. Gépészmérnöki tanulmányokat folytatott Ribinszkben (Oroszország), és [marketing]et tanult Ultrechtben (Hollandia). 1999-ben [account manager]ként kezdte szakmai karrierjét a német posta nemzetközi osztályának Kelet-Európára szakosodott részlegén, Bonnban. 2003 óta az osztrák posta nemzetközi osztályának vezetője, a [direkt marketing] termékek nemzetközi értékesítéséért és marketingjéért felel.


 

 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta