Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: SVoD
Verzió: 2  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-10-28 19:51:58
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A subscription VoD (átalánydíjas szolgáltatás, SVoD) a házi videotéka ([VoD]) szolgáltatásainak egyik üzleti modellje. Egy műsorszolgáltató, vagy egy tartalomtulajdonos nem egyedileg, hanem átalánydíjért tesz hozzáférhetővé a tartalmakat, amelyeket rendszeresen frissít. Ez a szolgáltatás nem egy-egy konkrét műsorszámhoz, például filmhez vagy sporteseményhez kötődik, hanem egy csatorna programkínálata válik elérhetővé havidíj ellenében.


A subscription VoD (átalánydíjas szolgáltatás, SVoD) a házi videotéka ([VoD]) [szolgáltatás]ainak egyik üzleti modellje. Egy [műsorszolgáltató], vagy egy [tartalomtulajdonos] nem egyedileg, hanem átalánydíjért tesz hozzáférhetővé a tartalmakat, amelyeket rendszeresen frissít. Ez a szolgáltatás nem egy-egy konkrét [műsorszám]hoz, például filmhez vagy sporteseményhez kötődik, hanem egy csatorna programkínálata válik elérhetővé havidíj ellenében.


Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta