Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Sylvester Nóra, dr.

 

Sylvester NóraSzakmai előmenetel:

Szakmai pályafutás

 

A Miniszterelnöki Hivatal Informatikai Kormánybiztosságán, majd az Informatikai és Hírközlési Minisztériumban az információs társadalommal összefüggő jogalkotás korai szakaszától kezdve részt vett az információs társadalom koherens és harmonizált szabályozási környezetének kialakításában és fejlesztésében, a hatályos jogszabályok társadalomra gyakorolt hatásainak vizsgálatában. Tevékeny szerepet vállalt az elektronikus aláírási, illetve az elektronikus kereskedelmi törvény kodifikációjában, illetve felülvizsgálatában, s kiemelt feladatként foglalkozott a most elfogadott elektronikus információszabadságról szóló törvény előkészítésével.

 

Jelenleg a Nemzeti Hírközlési Hatóság Informatikai Szabályozási igazgatójaként irányítja a Hatóság informatikai piaccal összefüggő szabályozási és felügyeleti feladatait, így az elektronikus aláírással és a kéretlen elektronikus hirdetésekkel kapcsolatos hatósági munkát.

 

 

 

 

 

 Kapcsolódó információ:

Nemzeti Hírközlési Hatóság

http://www.nhh.hu/

HirdetésPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta