Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Szabó Ákos

 
Szakmai előmenetel:

Tanulmányok

Építészmérnökként diplomázott a Budapesti Műszaki Egyetemen 1992-ben, résztanulmányokat folytatott az Egyesült Államokban, és posztgraduális üzleti képzésen vett részt Ausztráliában.

 

Szakmai pályafutás

 

1994-1998 között a Graphisoft (www.graphisoft.hu) külkereskedelmi képviselőjeként és képviseleti irodavezetőjeként dolgozott a Távol- és Közel-Keleten, illetve Ausztráliában. 2000-2008 között az Index.hu Zrt. (www.index.hu) értékesítési és marketing-igazgatója volt. 2008 óta saját cégében üzletfejlesztési tanácsadással és üzleti cégértékeléssel foglalkozik. Szakértőként dolgozott a Ringier kiadó (www.ringier.hu) online részlegének, a TV2 (www.tv2.hu) digitális üzletágának, ügyfelei a 3ts Capital Partners (www.3tsvp.com) nemzetközi befektetési alap, az Investor.bg (www.investor.bg) bolgár és az Internet Corp (www.internetcorp.ro) román online médiacégek.

2009 októbertől 2016 januárig az Adaptive Media Sales House (www.adaptivemedia.hu) üzletfejlesztési vezetője.

2009-2016 az IAB Hungary elnökségi tagja. Az IBS Budapest MSc Marketing Management képzésében a 2011 márciusban indult Digital Marketing oktatási modul vezetője.

 Egyéb tudnivalók:

Két gyermek édesapja. Felesége ékszertervezéssel és készítéssel foglalkozik, Szentendrén családi vállalkozásban ékszerüzletet működtetnek. Szabadidejében könnyűbúvárként kapcsolódik ki, merülésvezetői és technikai búvári minősítéssel rendelkezik.

Facebook:

facebook.com/baddestfrogg

Linked-in:
www.linkedin.com/pub/akos-szabo/4/138/a30

 


A szócikkhez társított címkék:
adaptive , iab , ibsPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta