Bezár [x]
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Szabó Erik
Verzió: 3  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-10-28 19:53:23
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Kereskedelmi igazgató, Carnation Zrt.


[Kereskedelmi igazgató], [Carnation] Zrt.


 

1999-től a veszprémi Bakony Művek Oktatóközpontban tanít informatikát, majd rövid ideig a Nortel Networks törökországi irodájában dolgozik. 2000-ben a Budapesti Műszaki Egyetem Információs Társadalom- és Trendkutató Központjában tölti polgári szolgálati idejét, ahol részt vesz néhány közös ITTK-Carnation kutatásban. A sikeres együttműködés eredményeként a Carnation Rt. tanácsadója, vezető tanácsadója, majd a menedzsment tagja lesz. 2002-ben megbízást kap a társaság online kommunikációs tevékenységeinek koordinációjára, valamint a médiavásárlási tevékenység kiépítésére. 2005-ben kereskedelmi igazgatóvá nevezik ki, feladata a részvénytársaság értékesítési tevékenységének koordinációja, valamint a tanácsadó divízió szakmai vezetése. Rendszeresen vesz részt és ad elő szakmai konferenciákon, online marketing kurzusokon.

A 2009. október 13-14-én megrendezésre kerülő [Internet Hungary 2009 program] előadója. Előadásának címe: Közép-európai kitekintő

Carnation


1999-től a veszprémi Bakony Művek Oktatóközpontban tanít informatikát, majd rövid ideig a Nortel Networks törökországi irodájában dolgozik. 2000-ben a Budapesti Műszaki Egyetem Információs Társadalom- és Trendkutató Központjában tölti polgári szolgálati idejét, ahol részt vesz néhány közös ITTK-Carnation kutatásban. A sikeres együttműködés eredményeként a Carnation Rt. tanácsadója, vezető tanácsadója, majd a menedzsment tagja lesz. 2002-ben megbízást kap a társaság online [kommunikáció]s tevékenységeinek koordinációjára, valamint a [médiavásárlás]i tevékenység kiépítésére. 2005-ben kereskedelmi igazgatóvá nevezik ki, feladata a részvénytársaság értékesítési tevékenységének koordinációja, valamint a tanácsadó divízió szakmai vezetése. Rendszeresen vesz részt és ad elő szakmai konferenciákon, [online marketing] kurzusokon.

A 2009. október 13-14-én megrendezésre kerülő [Internet Hungary 2009 program] előadója. Előadásának címe: Közép-európai kitekintő

Carnation


Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta