Bezár [x]
Már 2519 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Szabó János
Verzió: 6  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-10-28 19:53:39
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Szabó János

 

Brand manager, szoftver üzletág, IBM Mgyarország Kft.


[Brand manager], szoftver üzletág, IBM Mgyarország Kft.


 

Szakmai pályafutás
1994 óta aktívan foglalkozik Internetes technológiákkal, de igazi pályafutását 2001-ben, az Egyesült Államokban, egy indulót tartalomszolgáltató cég tanácsadójaként kezdte. Számos vállalati és közigazgatási portál projektben vett részt, ahol feladata a felhasználói felülettel és tartalmi elemekkel foglalkozó csapatok koordinálása volt. 2003-tól kezdődően aktívan tevékenykedett dokumentumkezelési (DMS) projektekben, ahol az igényfelmérés és az architektúra kialakítás volt elsődleges feladata.Szakmai pályafutás
1994 óta aktívan foglalkozik [Internet]es technológiákkal, de igazi pályafutását 2001-ben, az Egyesült Államokban, egy induló [tartalomszolgáltató] cég tanácsadójaként kezdte. Számos vállalati és közigazgatási portál projektben vett részt, ahol feladata a felhasználói felülettel és tartalmi elemekkel foglalkozó csapatok koordinálása volt. 2003-tól kezdődően aktívan tevékenykedett dokumentumkezelési (DMS) projektekben, ahol az igényfelmérés és az architektúra kialakítás volt elsődleges feladata.


2004 óta az IBM szoftver üzletágának munkatársa, ahol harmadik éve a portálokkal, dokumentumkezeléssel és együttműködési megoldásokkal foglalkozó Lotus brand magyarországi vezetője.


 
Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta