Bezár [x]
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Szántó Gábor

 Szakmai előmenetel:

Lemezlovas, könyvelő, statisztikus, informatikus mérnök és zenész. 2007-ig köztisztviselő a Józsefvárosi Önkormányzatnál. 2001-től hobbizenész és hobbi-webfejlesztő, mely területeken elért sikerei miatt váltani tudott. Jelenleg önálló kisvállalkozását vezeti. Zenésztársával közös elektronikus tánczenei projektjük, a Techtonic már 2002-ben szerepelt az angol slágerlistákon. Legfrissebb szerzeményük, a Niki Beluccinak készített "Kék hajnal" szintén külföldi listás pozíciókat ért el.

2006-ban az angol zenemogul Eddie Gordon-nal közösen részt vesz a Music2Mix.com elindításában, aminek Szántó - mint a site-ot fejlesztő cég vezetője - a "technical manager"-e. Az M2M az elektronikus tánczenében legfontosabb rádiós és klub Dj-k elit közössége. Ma már web 2-es technikákkal itt dől el sok zeneszám sikeressége, az oldal hatása a slágerlistákra és a világ klubjaiban játszott zenékre egyre jelentősebb.

A 2006 őszén indított SeriesOfTubes (eleinte hobbi)projekttel a hazai webes életben szerzett ismeretséget, mely önálló vállalkozásának indító motorja lett. Jelenleg is több webes fejlesztési projekten dolgozik és örül annak, hogy némelyik ezek közül még igazán izgalmas is.

 

 

 

 

 

 
Kapcsolódó információ:

www.music2mix.com

Hirdetés


Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta