Bezár [x]
MPL-PostaPont-nyeremenyjatek
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Szántó Péter
Verzió: 3  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-10-29 20:08:51
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Szántó Péter

 

elnök vezérigazgató - Noguchi Porter Novelli

Iró, újságíró, pr-szakember. 1993-ig a sajtóban tevékenykedett, többek között a Népszavánál, Élet és Irodalomnál, Képes Európánál. Forgatókönyvírója volt az Angyalbőrben, illetve a Familia Kft. sorozatoknak. 1993-tól a Burson-Marsteller magyarországi kommunikációs igazgatója, 1996-tól a Noguchi Porter Novelli elnök-igazgatója. A cég 5 éve töretlenül a legsikeresebb magyar pr-cég, amit a BBJ és a Figyelő listái is bizonyítanak. 2007-ben a köztársasági elnök pr-tevékenységéért a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével tüntette ki.


elnök vezérigazgató - Noguchi Porter Novelli

Iró, [újságíró], [pr]-szakember. 1993-ig a sajtóban tevékenykedett, többek között a Népszavánál, Élet és Irodalomnál, Képes Európánál. Forgatókönyvírója volt az Angyalbőrben, illetve a Familia Kft. sorozatoknak. 1993-tól a Burson-Marsteller magyarországi [kommunikációs igazgató]ja, 1996-tól a Noguchi Porter Novelli elnök-igazgatója. A cég 5 éve töretlenül a legsikeresebb magyar pr-cég, amit a BBJ és a [Figyelő] listái is bizonyítanak. 2007-ben a köztársasági elnök pr-tevékenységéért a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével tüntette ki.


  


 

 


Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta