Bezár [x]
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Szebeni Tamás

 

 Szebeni TamásSzakmai előmenetel:

A ceglédi Közgazdasági Szakközépiskolában képesített könyvelő, vállalati tervező és statisztikusi érettségit szerzett. Ezt követően a Theátrum Színészképző Akadémiára járt, ahol színészetet és rendezést tanult.

 

1992-ben kezdett el dolgozni a [Magyar Televízió]?ban. Először a Falutévé című műsorban, majd a Tízórai című délelőtti közszolgálati műsorban volt [szerkesztő]?-[riporter]?.

 

Az RTL KLUB elindulásától pedig e televízió szerkesztő-riportere. Először a Fókusz című műsort, majd a Mónika showt, ezt követően a Való Világ című műsort készítette. Közreműködött a Reggeli című műsorban is. Képernyőn ritkán jelenik meg, mégis sokak számára ismerős lehet, hiszen ő az RTL Klub egyik hangja is. Az RTL Klub-on belül a legutolsó munkája a Szombat esti láz mindkét része volt, ahol szintén mint szerkesztő-riporter dolgozott a show-ban. 2006. júliusától pedig a Cool televízió csatorna menedzsere lett.

 

 

 Kapcsolódó információ:

 

www.cooltv.hu

Hirdetés


Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta