Bezár [x]
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: tálca
Verzió: 2  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-11-02 20:35:24
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A tálcák kiváló [reklámhordozó] eszközök a vendéglátóegységek számára. Ezen reklámhordozókon feltűntethető akár egy [logó], embléma, akár egy [szlogen], vagy egy humoros gondolat, bármi, ami illeszkedik az adott vendéglátó egység [image]éhez.


A tálcák kiváló [reklámhordozó] eszközök a vendéglátóegységek számára. Ezen reklámhordozókon feltűntethető akár egy [logó], [embléma], akár egy [szlogen], vagy egy humoros gondolat, bármi, ami illeszkedik az adott vendéglátó egység [image]éhez.


 Tálcák típusai:


Tálcák típusai:


  • sörös tálca
  • lapos tálca
  • fém tálca
  • fa tálca

  • sörös tálca
  • lapos tálca
  • fém tálca
  • fa tálca

   


   


 

A tálcák emblémázhatóak belső felületükön, valamint külső peremükön. A belső felület kiváló, nagyméretű reklámfelület, a külső perem emblémázásával, pedig a feltűntetett termékek, márkák hangsúlyozottan, mindig szem előtt vannak.


A [vendéglátóegységek reklámhordozói] közül a tálcák jelennek meg a legváltozatosabb formai és grafikai kreatív megoldásokkal.


A tálcák emblémázhatóak belső felületükön, valamint külső peremükön. A belső felület kiváló, nagyméretű [reklámfelület], a külső perem emblémázásával, pedig a feltűntetett [termék]ek, [márká]k hangsúlyozottan, mindig szem előtt vannak.


A vendéglátóegységek reklámhordozói közül a tálcák jelennek meg a legváltozatosabb formai és grafikai kreatív megoldásokkal.


 

 

          

 

 

Ajánlott link: HungaFlex Kft. - www.hungaflex.hu

 


 

          

 

 

Ajánlott link: HungaFlex Kft. - www.hungaflex.hu

 


 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta