Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A TCR betűszó jelentése társadalmi célú reklám.
Feltételei: Ahhoz, hogy egy reklámot társadalmi célúként határozhassunk meg a közvetített üzenetnek közhasznúnak/közcélúnak kell lennie. Köz- vagy magánjogi alapítvány, egyesület vagy társaság támogatásával kell, hogy megjelenjen, melyek, mint reklámozók, vagy mint csak közvetítők vesznek részt a folyamatban. A megjelenés finanszírozása adományokon kell, hogy alapuljon, valamint nem szolgálhat közvetlenül profitcélokat. A célja az, hogy a társadalom tagjaiból tanulási folyamatot váltson ki.

 

A fentire talán legfrissebb példa a www.tisztakezek.info

A honlapon egy Clean Hands Hungary nevű csoport szolgáltatásként gyermekek testi fenyítését kínálta, ezzel hatalmas port kavarva. A portál jelenlegi tartalma pedig elárulja, hogy valójában a gyermekek bántalmazására kívánta felhívni a figyelmet. A portál mögé az Országos Gyermekvédő Liga állt.
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta