Bezár [x]
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: telemarketing
Verzió: 2  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2010-11-03 20:34:06
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A telemarketing vagy telefonos marketing tevékenységbe tartozik minden olyan kimenő hívás, amelynek célja egy termék vagy szolgáltatás azonnali eladása, érdeklődés felkeltése, kiskereskedelmi beszerzés ösztönzése vagy hozzájárulás kérése. Idetartoznak ezeken kívül azok a beérkező hívások, amelyek azonnal megrendelésre válthatók, növelik az átlagos megrendelési értéket illetve a fogyasztók megtartását segítik elő.


A telemarketing vagy telefonos [marketing] tevékenységbe tartozik minden olyan kimenő hívás, amelynek célja egy [termék] vagy [szolgáltatás] azonnali eladása, érdeklődés felkeltése, kiskereskedelmi beszerzés ösztönzése vagy hozzájárulás kérése. Idetartoznak ezeken kívül azok a beérkező hívások, amelyek azonnal megrendelésre válthatók, növelik az átlagos megrendelési értéket illetve a [fogyasztó]k megtartását segítik elő.


Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta