Bezár [x]
Már 2517 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: termékminta
Verzió: 3  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-11-04 20:12:06
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A termékminta egy kiváló [marketing eszköz] egy új [termék bevezetés]énél.

Ezek az ingyenes termékminták [kreatív] csomagolásba zárt kis kiszerelésű [termék]ek, melyeket [termékbemutató]k alkalmával vagy utcán, üzletekben termékismertető [prospektus]sal vagy [szórólap]pal együtt juttatják el hostessek a fogyasztókhoz, esetleg [katalógus]ok, [újság]ok, [magazin]ok "ajándékaként" találkoznak velük a [felhasználó]k. 

A termékminta lehetőséget kínál a [célcsoport] tagja számára a [kipróbálás]ra, mely csökkenti az első [vásárlás] kockázatát a [fogyasztó] számára.


A termékminta egy kiváló [marketingeszköz] [termékbevezetés]nél.

Ezek az ingyenes termékminták kreatív csomagolásba zárt kis kiszerelésű [termék]ek, melyeket [termékbemutató]k alkalmával vagy utcán, üzletekben termékismertető [prospektus]sal vagy [szórólap]pal együtt juttatják el [hostess]ek a fogyasztókhoz, esetleg [katalógus]ok, [újság]ok, [magazin]ok "ajándékaként" találkoznak velük a [felhasználó]k. 

A termékminta lehetőséget kínál a [célcsoport] tagjai számára a [kipróbálás]ra, mely csökkenti az első [vásárlás] kockázatát a [fogyasztó] számára.


 

 


Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta