Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés
Szakmai előmenetel:

Kultúrakutató, kommunikációs szakújságíró, szerkesztő.                                                                                               Tamas Tofalvy

 

 

Jelenleg a New York-i Columbia Egyetem Fulbright-ösztöndíjas vendégkutatója, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem PhD-hallgatója, valamint az International Association for the Study of Popular Music (IASPM) magyar tagozatának, a Zenei Hálózatok Egyesületnek az egyik alapítója és vezetője.

 

Korábban az Indiana University Bloomington vendégkutatója és az École normale supérieure és a Centre national de la recherche scientifique (CNRS) által működtetett párizsi Institute Nicod PhD-hallgatója volt. Tanított a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Kommunikáció és Médiatudomány MA programjában és az Eötvös Loránd Tudományegyetem médiatanszékén, és a Pécsi Tudományegyetemen. Kommunikációs szakújságíróként az utóbbi hat évben dolgozott az emasa.hu médiaszakmai portálnál, a Kreatívnál és a Kreatív Online-nál, valamint írt a Lapkiadás és Médiapiacnak, a Magyar Reklámnak és a Figyelőnek is.

 

1999 és 2006 között a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán (PTE BTK) tanult filozófiát, kulturális antropológiát, nyelvészetet és irodalomtörténetet - irodalomtörténészi diplomáját 2006-ban szerezte meg. 2001 és 2003 között a Láthatatlan Kollégium tagja volt. 

 

Tanulmányai, esszéi, kritikái eddig többek között az Annals of the New York Academy of Sciences, az Eastbound, a Replika, a BUKSZ, a Magyar Pszichológiai Szemle, a Literatura, a Helikon, az Információs Társadalom, az Élet és Irodalom és a Magyar Narancs hasábjain, valamint tanulmánykötetekben jelentek meg. Kapcsolódó információ:

www.kreativ.hu

www.emasa.hu 

https://sites.google.com/site/tofalvytamas/

 

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta