Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

 

Tóth PiroskaSzakmai előmenetel:

2003-ban végzett szociálpedagógusként, azóta dolgozik a Vadaskert Gyermekpszichiátriai Kórházat és Szakambulanciát fenntartó Alapítványnál. 2004-ben a Finnországban tanult Business Management szakon, ahonnan visszatérve a Vadaskert Alapítvány kuratóriumi titkára és az alapítványi iroda vezetője lett. 2006 áprilisában indította kollégáival a tourette.blogter.hu –t, mely a Tourette Szindrómában szenvedő gyermekeknek nyújt információs felületet.

2007 januárjában, az egészségügyi reformban meghirdetett kórházi struktúraátalakítás körül kialakult helyzet átláthatatlansága, és a szakmai egyeztetés teljes hiányára kívánta felhívni a figyelmet, ezért indította el a Kórház az erdő szélén-t www.vadaskert.nolblog.hu.

2007 nyarán fejezi be a nemzetközi kapcsolatok szakot, szakdolgozatát a fogyatékosok (disability) - így többek között a pszichiátriai betegek- jogaiból írtja.

 


 

 

 Kapcsolódó információ:

http://verbalnumera.nolblog.hu
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta