Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Twitter egy ismeretségi hálózat, egy mikroblog szolgáltatás. A platformon rövid bejegyzéseket lehet közzétenni, vagy egymásnak twitterszánt max 140 karakter hosszú üzeneteket, SMS-ben, azonnali üzenetküldő alkalmazásokon, a Twitter honlapján vagy más Twitter API-t használó programokon vagy egyéb webes szolgáltatásokon keresztül.


A Twitter működése:
A bejegyzések megjelennek a felhasználó profilján és azonnal láthatóvá válnak azok számára is akik feliratkoztak az adott felhasználó frissítéseire. A posztoló meghatározhatja, hogy  alapbeállításkánt mindenki vagy csak a baráti köre lássa a bejegyzéseit.  A szolgáltatás ingyenes, de a szolgáltató díjat számíthat fel ha valaki SMS-en keresztül kommunikál a rendszerrel.

A Twitter egy kutatási, fejlesztési projektként indult az Odeonál, amit Noah Glass és Jack Dorsey alapított. 2006 októberében hozták létre az Obvious Corp. – nál.


A Twitter gyors mértékben növekedett és számos híres ember, de még politikus is használja.
 


A szócikkhez társított címkék:
blog , közösségi média , TwitterPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta