Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Márkafelépítés:

Az Ulpius-ház Könyvkiadót 1998-ban hozta létre Kepets András. A kiadó nevét Szerb Antal Utas és holdvilág című regényének hőseiről kapta. Az Ulpius-ház üstökösként robbant be a magyar könyvkiadásba: míg az első évben még csak 4, a másodikban már 22, a harmadikban 45 könyvet adott ki. Tavaly már nyolcvan fölött volt az Ulpius-kiadványok száma. A kiadó hamar felhívta magára a figyelmet egységes és vonzó arculatával, igényes kínálatával s a könyvek jellegzetes, messziről is felismerhető borítóival. Mindez szerepet játszhatott abban, hogy 2002-ben a könyvszakma döntése alapján az Ulpius-ház az Év kiadója lett.

 

Az Ulpius-ház sikerének titka elsősorban az általa kiadott könyvek összetételében keresendő: nívós szépirodalmi műveket és szórakoztató irodalmi alkotásokat ad ki, melyek szélesebb olvasókörre is számíthatnak. Kiemelt célközönségének tekinti a színvonalas szórakoztató könyveket kedvelő női olvasókat. Az úgynevezett Ulpius-arculat egyik jellemzője, hogy preferálja a szokatlan, különleges, helyenként tabudöntögető könyveket.

 

 

www.ulpiushaz.hu
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta