Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Urbán Zsolt

 

Urbán Zsolt

 

- HD Group - ügyvezető, társtulajdonos

- HD Creative - ügyvezető, társtulajdonosSzakmai előmenetel:

A Gödöllői Agrártudományi Egyetemen végzett vállalkozásszervező közgazdász szakon, amit a Közép Európai Bankárképző tőzsdei üzletkötői tanfolyama, valamint a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási (ma Corvinus) Egyetem követett.

Pályafutását vállalati reorganizációval kezdte a Quantum Befektetési és Követeléskezelőnél. Ezt követően szakterületett váltott, és megalapította az S-Media Online-t, amely grafikai kivitelezéssel, internetes portálok készítésével, rendezvény- és promóciószervezéssel foglalkozott.

Újabb állomásként nemzetközi marketingigazgató a Bomba energiaital-márkánál, ugyanitt később lengyelországi ügyvezető lett.

2004-től csatlakozott a HD Grouphoz tulajdonos-ügyvezetőként

Hobbijai: horgászás, kutyakiképzés, snowboard, tenisz, póker; wakeboardban magyar bajnokságot nyert. Több szakmai szervezet és kuratórium tagja.

A HD Group-beli üzlettársával, [Decker Róbert]?tel fiatalkoruk óta kapcsolatban állnak.Kapcsolódó információ:

www.hdgroup.hu


A szócikkhez társított címkék:
BTL , kommunikáció , reklám , reklámügynökségPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta