Bezár [x]

Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: vállalati kommunikáció
Verzió: 7  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2011-04-08 14:06:50
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Vállalati kommunikáció egy [vállalat] [imázs]ának tudatos kialakítása és javítása a kiválasztott külső [célcsoport]ok szemében. A [PR] majdnem összes részterületét együttesen alkalmazza az eredményesség érdekében, hosszantartó folyamat, melyet a vállalat viselkedésmódja és egyéb [kommunikáció]ja ([direkt marketing], [reklám], személyes kapcsolatok, stb.) is nagyban befolyásol. A vállalati kommunikációval foglalkozó személyek az intézményi kommunikátorok.


Vállalati kommunikáció egy [vállalat] [imázs]ának tudatos kialakítása és javítása a kiválasztott külső [célcsoport]ok szemében. A [pr] majdnem összes részterületét együttesen alkalmazza az eredményesség érdekében, hosszantartó folyamat, melyet a vállalat viselkedésmódja és egyéb [kommunikáció]ja ([direkt marketing], [reklám], személyes kapcsolatok, stb.) is nagyban befolyásol. A vállalati kommunikációval foglalkozó személyek az intézményi kommunikátorok.


 

 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta