Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Discovery Networks CEEMEA, Magyarországért, Csehországért és Szlovákiáért felelős kereskedelmi és terjesztési igazgató, budapesti iroda képviseletvezetőSzakmai előmenetel:

1974-ben született Budapesten. Tanulmányainak befejezése után az FMCG szektorban kezdte pályafutását (KAM, sales representative, SCA Hygiene Products Kft. 1995 - 1999), majd négy évet töltött a Philips Consumer Electonics vállalatnál, marketing és sales területeken, különböző pozíciókban és felelősségi körökben.

 

Ezt követően a médiaszektorban folytatta karrierjét: 2003-tól az HBO Central Europe sales manager munkatársaként a magyar piacért felelt. A Discoveryhez 2006 áprilisában csatlakozott és kezdetektől fogva kereskedelmi funkciókat látott el a kelet-közép-európai régióban: 2008-ig a magyar piacért felelős Affiliate Sales Manager volt, 2010-ig pedig Senior Affiliate Sales Managerként Magyarországért és Romániáért felelt.

Jelenlegi pozícióját 2010 októbere óta tölti be.


A Discovery Networks CEEMEA Magyarországon, Csehországban és Szovákiában 9 televíziós csatornával van jelen – köztük a Discovery Channel, a TLC, az ID: Investigation Discovery és az Animal Planet.
 Kapcsolódó információ:

Discovery Channel Magyarország: www.discoverychannel.hu
Discovery Channel Magyarország a Facebookon: www.facebook.com/DiscoveryHU
 


A szócikkhez társított címkék:
discovery , Discovery Channel , vantsa , Vantsa LászlóPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta