Bezár [x]
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

1983-ban született Budapesten.Szakmai előmenetel:

Közgazdászként végzett a Külkereskedelmi Főiskolán, később MSc fokozatot szerzett. 2019-ben summa cum laude minősítéssel doktori fokozatot szerzett a Budapesti Corvinus Egyetemen. Disszertációjának címe: "Az online hírmédia üzletimodell-váltása".

Szakmai pályafutása elején szaklapokkal - Kreatív és kreatív.hu, Élelmiszer, BorésPiac, Turizmus Trend - dolgozott, később a Magyar Tőkepiac című lap munkatársa lett.
2008-tól 2014-ig a Geomédia Zrt. lapigazgatójaként többek között a New York Times: Fordulópopontok vagy a MOHA című ingyenes, országos, egyetemistákat célzó lapcsoport tartozott hozzá.
2014-2018-ig a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kommunikációs osztályvezetője, ahol többek között a hazai médiaértés-oktató központ, a Bűvösvölgy márkán is dolgozott.
2018 óta a HungaroControl Zrt., a magyar léginavigációs szolgáltató nemzetközi médiajelenlétéért és B2B marketing csatornáiért felel.

Rendszeres óraadó a Budapesti Corvinus Egyetemen illetve a Külkereskedelmi Főiskolán.Tárgyai: médiatervezés, médiagazdaságtanKapcsolódó információ:

 

 

 

 


A szócikkhez társított címkék:
marketing , marketingkommunikáció , média , Médiahatóság
Hirdetés


Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta