Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A videómegosztó oldalak olyan weboldalak, amelyekre a regisztrált felhasználók feltölthetnek otthoni/házi videókat, filmeket, kisfilmeket, reklám[spot]?okat stb., melyeket bárki megnézhet, kommentálhat, vagy esetenként le is tölthet, tehát közösségi élményt is nyújt. Külön szolgáltatásként a videók beágyazhatóak blogokba, közösségi portálok üzenőfalára, saját weblapokra, linkjeik egyszerűen továbbküldhetőek e-mailben, csevegőprogramokon, vagy azonnali üzenetküldő szolgáltatásokon (pl. Twitter). Fő felhasználási területe a szórakozás/szórakoztatás, de felfedezte széles közönségét a reklámszakma, a politika és a kereskedelem is.

A legtöbb videómegosztó oldal általános, azaz nincsenek téma szerint korlátozva, de léteznek tematikus oldalak, melyen csak adott témában találhatunk tartalmat pl. rajzfilmek, sorozatok, korhatáros tartalmak, stb. Témától függetlenül minden oldalnak megvannak a felhasználási feltételei, melyeket a regisztráció folyamán el kell fogadni, így ha a feltöltött tartalom az adott oldal feltételeit sérti, a feltöltött videót az oldal adminisztrátorai eltávolíthatják.
 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta