Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

 

Weyer Balázs

Weyer Balázs

 Szakmai előmenetel:

Kommunikáció-magyar szakon végzett ez ELTÉ-n. A Magyar Narancs, a Vasárnapi Hírek, az RTL Klub színeiben [rovatvezető]?ként illetve [felelős szerkesztő]?ként dolgozott. Az origo egyik alapítója és 2000 óta főszerkesztője, a T-Online szerkesztett tartalmakért felelős vezetője. 1998 és 2001 között alelnöke a Közösségi Rádiók Világszövetségének, kuratóriumi tagja volt a Tilos Kulturális Alapítványnak, a Szabad Rádiók Magyarországi Szervezetének, választmányi tagja az Önszabályozó Reklámtestületnek (ÖRT). A Minőségi Újságírásért Alapítvány szakmai zsűrijének tagja. 2003 óta a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének elnökségi tagja.

 

 

 

 Egyéb tudnivalók:

A 2009. október 13-14-én megrendezésre kerülő Internet Hungary 2009 program előadója. Előadásának címe: Létezik-e két Magyarország? Vagy inkább több?Kapcsolódó információ:

  www.origo.hu/index.html

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta