Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Agócs BalázsAgócs Balázs 2004-től a Portfolio.hu-t is kiadó [Net Média Zrt.]? értékesítési igazgatója, 2008-tól vezérigazgató helyettese. Nevéhez fűződik a Portfolio.hu rendezvényeinek és nyomtatott üzletágának beindítása, és az online üzletfejlesztés több területe, továbbá a cég marketing tevékenységének koordinálása.

2001 és 2004 között a BBJ Events Directora, a régiós kiadó önálló üzletágának vezetőjeként az üzleti rendezvények teljes skáláját felölelő (szakmai, business-networking, lifestyle, charity, stb.) rendezvény-portfóliót épített fel. Ezt megelőzően 1998-és 2001 között a Crier Media Group Events Managere, B2B konfereniák és kiállítások szervezője a cégcsoport londoni, budapesti, zágrábi és bukaresti médiacégei számára.

Végzettsége angol nyelvtanár (Miskolci Egyetem, 2009). 2005 óta a United Way Magyarország kuratóriumi tagja. Nős, négy gyermeke van.
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta