Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az automata kereskedő ügynökségek valós időben licitelős ([real-time bidding]?) vásárlásra, valamint média és fogyasztói adatok optimalizálására specializálódtak, általában ad exchange, [ad networks]? és SSP rendszereken, saját technológiával vagy DSP programmal.

Az automata kereskedő ügynökség szakemberei vásárolják, analizálják, optimalizálják a licitálható ajánlatokat a megrendelő nevében annak érdekében, hogy maximalizálni lehessen a potenciális felületek kihasználását.

Az Efficient Frontier Optimization Platform egy automatizált Bid Management szofver segítségével nagy mennyiségű kulcsszó kezelését teszi lehetővé a kampány menedzsment erőforrásainak növelése nélkül. Az Efficient Frontier programja minden nap a hirdetők 88 millió kulcsszavát menedzseli világszerte. A program algoritmusa meghatározza a rendelkezésre álló összeg leghatékonyabb elköltését több célkonverzió figyelembe vételével. A technológia ráadásul képes a tanulásra, folyamatosan alkalmazkodik a változó körülményekhez, mint a versenytársak licitje, vagy keresőmotorok algoritmusának változása.

Legjelentősebb piaci szereplők:

  • Exchangelab - http://www.theexchangelab.com
  • Mexad - http://www.mexad.com
  • Infectious media - http://www.infectiousmedia.com
  • Efficient frontier - http://www.efrontier.com 
  • Yield division - http://www.yieldivision.com
  • Matiro - http://www.matiro.com
  • Global digital market - http://www.globaldigitalmarkets.com 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta