Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Balogh Csaba / tsabeeka

 

1984-ben született, Békéscsabán. A Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakának végzőse, szakdolgozatát a webes felhasználói hálózatok témakörében írja.Balogh CsabaSzakmai előmenetel:

Újságíró, szerkesztő

 

Pályafutása rádiósként kezdődött a Békés megyei Csaba rádióban. 2000-ben a Diákújságírók Országos Egyesületének pályázatán elnyerte az Év Diákrádiósa címet.

 

Véleményének közéleti témában 2006 áprilisától a kétszeres HVG Goldenblog jelölt media.blogter.hu-n, 2008 decembere óta pedig a Gulyásdemokrácián ad hangot.

 

2007 szeptemberétől a dél-alföldi regionális hírszájt, a Hír6.hu újságírója, [szerkesztő]?je, majd a 2008-as évben online vezetője volt. A cégtől 2008. december 31-ével távozott, ott töltött ideje alatt a napi átlagos látogatók száma és a havi lekötött hirdetések értéke is 8-10-szeresére nőtt.

 

Jelenleg a Propeller.hu szerkesztője és a Technet.hu újságírója. Időnként publikál a FigyelőNeten és az Evangélikus Életben. Az oldal megszűnéséig rendszeresen írt a Zoom-ra is.

 

Főként média- és webszakmai blogját 2008 óta vezeti.

 

Webember

 

Webes dolgokkal szerényen számolva is 2003 óta foglalkozik. Részt vett az eredetileg a Hír6.hu számára írt tartalomkezelő-rendszer (CMS), valamint online/médiastratégia tervezésében, sőt az utóbbi kivitelezésében is.

 

A wamma! egyharmada.Egyéb tudnivalók:Kapcsolódó információ:

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta