Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Egy jótékonysági kampány keretében digitális halált vállalt Lady Gaga és több más világsztár annak érdekében, hogy AIDS-es gyermekek számára egymillió dollár segélyt sikerüljön összeszedni.

 

Lady Gaga, Kim Kardashian, Justin Timberlake és még egy sor más sztár vállalta, hogy törli magát a közösségi portálokról, legfőképpen a Twitterről és a Facebookról, és mindaddig nem regisztrálja magát újra, míg össze nem gyűlik egymillió dollár.

 

Az akció főszervezője Alicia Keys, aki egymás után kér meg világsztárokat, hogy vegyenek részt az akcióban, vállalják a digitális halált, és mint mondja, senki sem volt eddig, aki ezt ne tenné meg a Keep a Child Alive elnevezésű, AIDS elleni segélykapmány sikere érdekében. Lady Gagának például hétmillió olvasója van a Twitteren, tehát az ő esetében és mások esetében is igen komoly hatása lesz a digitális halálnak.

 

A Digitális halál kampány

 

Forrás


A szócikkhez társított címkék:
digitális halálPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta