Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az elektronikus kereskedelem (e-kereskedelem) vagy más néven e-commerce az internet felhasználásával történő áruk eladását, vásárlását, valamint cseréjét jelenti. E kereskedelemi folyamat során a felhasználó online úton egy speciális szerverkapcsolat segítségével juttatja el megrendelését a kereskedő egységhez. A nagy földrajzi távolság, vagy az időhiány az elektronikus kereskedelem által áthidalható akadályok. Ez egy rendkívül kényelmes és praktikus megoldás a vásárló számára, hisz otthonából rendelheti meg a számára szimpatikus termékeket vagy szolgáltatásokat.

Léteznek árösszehasonlító weboldalak, ahol össze lehet hasonlítani, hogy adott termék hol milyen áron vásárolható meg, ezzel még inkább megkönnyítve magát a vásárlási döntési folyamatot.

Léteznek aukciós oldalak, ahová a regisztrált tagok feltölthetik termékeiket és egy adott áron elindíthatják az aukciót. Ezen termékekre bárki licitáltat és az idő lejártakor aki a legmagasabb összeget ajánlott az adott termékért az veheti azt meg.

 

 

Árösszehasonlító oldalak:

             

 

Aukciós oldalak:                 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta