Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

Extreme Rendezvényügynökség

 

A rendezvény az üzleti kommunikáció hatékony eszköze. Legfõbb elõnye az üzenet személyes átadásában rejlik, ugyanakkor ez a legfõbb veszélyfaktora is. Éppen ezért a rendezvényszervezés magas szaktudást igényel. Mottónk: Vondd be őket, és megtanulják!

 

Ha meg akarunk ismerni, ismertetni egy terméket vagy szolgáltatást kipróbálással mindörökké rögzül a hozzá fűzödő élmény memóriánkban. Így tehát a leghatékonyabb megoldás személyes márkaélmény generálása a célcsoport számára. Az Extreme módszerével a rendezvény végére személyes kötődés alakul ki a vendég és vendéglátója ill. célcsoport és márka között, ami hosszú távon üzleti előnyhöz juttatja ügyfeleinket.Tevékenység:

Protokoll rendezvények

 

Ügyfeleinknek olyan protokoll eseményeket szervezünk, melyek a formális szabályok szigorú betartása mellett, a résztvevők aktív részvételének köszönhetően egyedi, különleges, jó hangulatú, de emellett a rendezvényen ügyfelünk üzleti célja is érvényesül.

 

Promóció

 

A mi feladatunk, hogy az adott célcsoport figyelmét egy startégiailag jól átgondolt mechanizmussal ráirányítsuk a promótálni kívánt márkára, termékre, szolgáltatásra ugyanazon a helyen és ugyanabban az időben

 

Csapatépítés

 

A közös, nem mindennapi élmények, nevetés, felhőtlen szórakozás mindenki emlékében megmarad. Kiszakadva a hétköznapokból sokkal mélyebb infomációk, üzenetek adhatók át.

 

Családi nap

 

A profi rendezvényszervező által szervezett vállalati családi- vagy sportnapok tökéletesen alkalmasak a munkatársak és családjuk lojalitásának erősítésére.Egyéb adatok:

Elérhetőségek

 

1118 Budapest, Pannonhalmi út 36.
Telefon: 06-1-248-3120
Fax: 06-1-248-3121
E-mail: info@xtrm.hu

 

Ügyvezető: Budaházy Szabolcs

 

Link: http://www.xtrm.hu

 

 
 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta