Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Google Adwords rendszerén keresztül a vállalatoknak, vállalkozásoknak lehetőségük van reklámhirdetésüket olyan weboldalakon elhelyezni, ahol a hirdetés szoros kapcsolatban áll a tartalommal. Ezen oldalak a hirdetés szövegén kívül, a megadott kulcsszavakkal is valamilyen kapcsolatban állnak. A hirdető kattintás alapon fizet (pay per click), majd ez az összeg oszlik meg a Google és a hirdetést tartalmazó weboldal tulajdonosa között (Google AdSense szolgáltatás). A vállalkozások e szolgáltatás által nagyobb valószínűséggel tudják üzenetüket eljuttatni az adott célcsoport tagjaihoz, fizetni pedig kizárólag csak az egyes kattintások után kell, mivel a regisztráció és a reklámhirdetés beállítása ingyenes szolgáltatás.

A Google 2018. június 27-én bejelentette hogy 18 év használat után visszavonultatja az AdWords & DoubleClick brandeket, és mostantól Google Ads néven lesz elérhető a szolgáltatás.
 

 


Kapcsolódó linkek:


A szócikkhez társított címkék:
AdWordsPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta