Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Márkafelépítés:Kapcsolódó információk:

Azt eseményt az Infocentrum Szoftver Stúdió és a Hicomm Üzleti Kommunikációs Kft. szervezi, üzleti modellje egyszerű: a csatlakozó webáruházak listing díjat fizetnek a weboldalra történő belistázásért, és vállalják azt is, hogy az aznap leadott rendeléseket ingyen kiszállítják az ország területén úgy, hogy karácsonyig mindenki megkapja a csomagját.. Ezért cserébe a szervezők nyitólapi viszontlinket és ezáltal forgalmat terelnek a webshopokba.

A működés megegyezik a Free Shipping Day® nemzetközi weboldaléval.

 

A működtetők szerint a 2010-es első Ingyen Szállítás Napon a csatlakozott webáruházak átlagosan 5,63-szoros forgalomnövekedésről számoltak be. A konverziós arány pedig 3-12%-os értékeket ért el. Több mint 20 000-en iratkoztak fel az értesítőre.

 

A második Ingyen Szállítási Nap időpontja 2011. december 15., szintén a karácsonyt megelőző hét csütörtökje, hogy a megrendelt termékek garantáltan megérkezzenek a fa alá.

 

Az üzleti szempontok mellett a szervezők missziója, hogy segítsék az üzleti célcsoportjukba tartozó webáruházak növekedését azáltal, hogy egy országos esemény keretében ráirányítják a vásárlók figyelmét az internetes vásárlás előnyeire:

  • Kényelmes, nyugodt vásárlás
  • Jobb döntés a rendelkezésre álló több információ miatt
  • 8 napos elállási jog
  • Idő- és utazási költség spórolás

Az internetes vásárlás hátránya lehet viszont, hogy a vevő nem kapja meg azonnal a terméket, és még a szállításért is fizetni kell. Erre kívánnak a szervezők ezzel a promócióval és a Zöld Hétfő Ingyen Szállítás Nap nevű másik kezdeményezésükkel - ha ideiglenesen is - megoldást nyújtani.

 

 

A folyamatosan bővül a  résztvevő webáruházak listája, mely az Ingyen Szálíltás Nap esemény oldalán tekinthető meg.

 

 Egyéb adatok:

Az esemény weboldala: http://www.ingyenszallitasnap.hu

Az esemény blogja: http://ingyenszallitasnap.hu/blog

Free Shipping Day® weboldala: www.freeshippingday.com

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta