Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az Internetgalaxis.com a Neo Interactive digitális reklámügynökség által fejlesztett vizualizáló eszköz, amely a Szonda Ipsos - Gemius S.A. látogatottsági adatait egy animált 3D térképen jeleníti meg. Az adatok a gemius/Ipsos Audience felméréséből származnak, és havonta frissülnek.

 

A térképen a 15 évesnél idősebb magyar internetezők által látogatott 100 legnépszerűbb (vagyis legnagyobb havi egyedi elérés]ű) oldal látható és rendezhető különböző szempontok szerint. Az oldalak leválogathatóak:

- egyedi havi elérésük (UU) alapján 

- látogatószám-növekedés szerint

- az oldalakon átlagosan eltöltött idő szerint

- az oldalakon összesen eltöltött idő szerint

- tulajdonosok szerint

- az oldal funkciója (az oldal témája, weben betöltött szerepe) szerint

 

A fenti szempontokon túl lehetőség van egyetlen kiválasztott site adatainak megtekintésére, valamint az egyes site-ok látogatóinak nemek szeirnti összetétele is lekérdezhető. A kiválasztott oldalakra való könnyebb navigálást linkkapcsolat is segíti.

 

A különleges térkép segítségével táblázatokban való böngészés helyett vizuális kódok segítségével, könnyebben és gyorsabban áttekinthető a magyarok által böngészett web. Jól kivehető a site-ok egymáshoz való viszonya is. Az eszköz bárki számára ingyenesen használható.

 

Az Internetgalaxist bemutató videó: 

 

Webcím: www.internetgalaxis.com

Ötlet, grafika és fejlesztés: Neo Interactive
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta