Bezár [x]
Már 2488 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

A legnagyobb hazai független digitális reklámügynökség.

A céget 2002-ben alapították magyar magánszemélyek, online marketingkommunikációval foglalkozik. Profiljába tartozik az online médiatervezés és médiafoglalás, valamint kampánymenedzsment, illetve online [márkaépítés]?, multimédia dizájn és [webfejlesztés]?. Foglalkozik továbbá közösségi, kereső-, vírus- és gerillamarketinggel is. Utóbbi tevékenységre 2009-ben divíziót indít Neo Partizans néven, amelyben fogyatékkal élő távmunkásokat foglalkoztat.
A cég ügyfelei közé multinacionális és hazai tulajdonú nagyvállalatok, valamint médiavállalkozások tartoznak, 2013-ban például a [Tchibo]?, a Coca-Cola, a Bonafarm, a Fundamenta, a MiZo, a MOL, az Auchan, a Sanofi, a [Sanoma Kiadó]?, a Chellomedia, az EGIS vagy a HVG Kiadó.Tevékenység:

Nevéhez fűződik az első ügynökségi Google fiók létrehozása és keresőkampány futtatása (2002-ben), az első magyarországi online rádiókban futó kampány, az első hazai wapkampány, az első hazai gerillamarketinget alkalmazó teljeskörű online kampány (Fanta Vadmálna Boy), az első közösségi márkaklub (iWiW Coke Club) vagy az első hazai valós idejű social média marketing kampány (Vatera Vera). Az ügynökség, szakítva a hagyományos médiatervezési metódussal, szintén először használta ki kampányaiban a mára már gyakran alkalmazott megoldást: a regisztrációs adatbázisok alapján történő célzás lehetőségét, aminek segítségével a hirdetések leválogatva jelennek meg. (Vagyis a - természetesen anonim - internetezők ezáltal olyan hirdetésekkel találkoznak, amelyek a demográfiai jellemzőiknek - életkor, nem, lakóhely stb. - vagy érdeklődési körüknek megfelelnek, azaz így nagyobb valószínűséggel kapnak számukra hasznos információkat, ajánlatokat.)


A neo fejlesztette és üzemelteti a nagy méretű fájlok ingyenes és regisztráció nélküli küldését biztosító Mammutmail.com oldalt, illetve a Médiapédiát és egyéb tematikus wikiket (Ecopédia, Patikapédia, Energiapédia, Vinopédia, Biciklopédia stb.). Hozzá tartozik a Reklámporta.hu reklámos kezdőoldal, valamint az Ízlés Blogja és a Szélessáv.blogter.hu blogok, illetve az Internetgalaxis.com infografikai, médiatervezést segítő eszköz és a Contacto adatbázis és hírlevélküldő rendszer.

 

2008-tól ötletgazdaként és társszervezőként 3 éven keresztül évente megrendezi a DigitalFestival marketingkonferenciát, amit 2011-től a teljesen saját szervezésű Enter!Digital® digitális marketingkonferencia, majd a bevezetett néven szakmai képzéssorozat vált fel; ezt megelőzően, 2010 őszén pedig megrendezi a DotCommerceDay e-kereskedelmi témákkal foglalkozó marketingkonferenciát közös szervezésben a Kreatív Magazint kiadó [Professional Publishing]?gel. A DotcommerceDay 2011-től az internetes vásárlás napja mozgalomként születik újjá. Szintén 2008-tól a neo évente kiadja a Digitális Média Tények Könyve nevű ingyenes print kiadványt, ami a digitális média és marketing évkönyveként funkcionál az előző év hazai és nemzetközi adatait, tényeit összegyűjtve, feldolgozva.

2010-ben a Budapesti Kommunikációs Főiskolával közösen Digitális Marketing akkreditált képzést indít.

2011-ben neoszkóp néven publikálja a legsikeresebb nemzetközi (online) kampányokat elemző nyomtatott kiadványát.

2012-ben digitálismédia-tervezés képzést indít a Kreatívval közös szervezésben.

 

A neo 2009-ben 2 arannyal és 1 ezüsttel a (nemzetközi zsűri által elbírált) [Hipnózis]? kreatívverseny legsikeresebb online ügynöksége lett.

2010-ben platina EFFIE-díjat nyert a Vatera Vera kampány társügynökségeként, elnyerve ezáltal a leghatékonyabb hazai kampány megvalósításáért kiosztott fődíjat.

 Egyéb adatok:

http://www.neo-interactive.hu
http://neo.lap.hu

http://www.facebook.com/neointeractive

http://www.internetgalaxis.com

http://www.mammutmail.com

http://www.mediapedia.hu

http://www.reklamporta.hu

http://www.digitalfestival.hu

http://www.dotcommerceday.hu

http://www.enterdigital.hu

 

 


A szócikkhez társított címkék:
digitális marketing , online marketing , online média , reklámügynökség
Hirdetés


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta
Az oldalt létrehozta és üzemelteti a Neo Interactive online marketing ügynökség.

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Pókerpédia Jógapédia Webfazék
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
póker szabályok,
stratégiák
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta