Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


2010 novemberében rendezték meg az első Korrektúra kétnapos médiakonferenciát. A helyszín a Club Tihany volt. 2011-ben szintén novemberben került megrendezésre, de már új helyszínen, a balatonalmádi Hotel Ramada Balaton & Resort-ban.

 

Míg 2010-ben a várható hatásokat elemezték, addig 2011-ben már a médiatörvény tényleges hatásait elemzi konferencia, amely a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság szakmai támogatásával valósult meg mindkét évben. A konferencia háziasszonya, 2010-ben és 2011-ben egyaránt, Bényi Ildikó.

 

Az eseményen a magyar médiavilág meghatározó személyiségei, véleményvezérei, a gazdasági élet döntéshozói és politikusa vannak jelen. Megfigyelhető, hogy míg a tavaszonként megrendezett Média Hungary konferencián a liberális és baloldali médiumok képviselői vannak jelentős túlsúlyban, addig a Korrektúra konferencián a konzervatív oldal és a közmédia szereplői kapnak többségében szerepet.

 

A konferencia weboldala: www.korrektura.hu

 


A szócikkhez társított címkék:
konferencia , Korrektúra , media hungaryPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta