Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Media Hungary - használják még a Média Hungária elnevezést is - Magyarország legismertebb médiapiaci konferenciája. 1996-ban indult, és azóta minden évben májusban kerül megrendezésre. Állandó helyszíne 2010-ig a tihanyi Club Tihany szálloda volt, majd ezután a szervező és a szálloda vitája miatt Balatonfüredre, majd Siófokra költözik az esemény, melynek konferenciatermeiben a rendezvény két napja alatt átlagosan mintegy 1000 látogató fordul meg.

 

A Media Hungary témái, szervezője

 

Jellemzője, hogy minden évben más központi téma köré szerveződik az előadássorozat (pl. 2009-ben: "(T)rendetlenség?! Átértékelődések a médiában" címmel), amelyen belül az előadások további blokkokba szerveződnek, és két-három konferenciateremben párhuzamosan futnak.

 

A Media Hungary konferenciasorozat alapítója és szervezője Csermely Ákos, akinek nevéhez kötődnek még az Internet Hungary, az Evolution vagy a korábbi [Kamera Hungária]? rendezvények is.

 

A Média Hungárián részt vevő előadók és látogatók javarészt az elektronikus média iparág képviselői, az állami és kormányzati szakemberek, illetve a marketingszakma művelői közül kerülnek ki.

 

Media Hungary 2017

 

A 2017-es immár 22 éves Media Hungary programjának tervezését a szervezők már megkezdték. Helyszín, időpont: 2017. május 9-10. Siófok Hotel Azúr.

 

További információ: www.mediahungaria.hu

 

A Media Hungary-hez kapcsolódó szócikkek


A szócikkhez társított címkék:
internet hungary , konferencia , media hungaria , media hungaryPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta