Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Márkafelépítés:

Az OGi.hu ( Official Game Information ) 2007 júniusában indult. A híranyag legnagyobb részét első kézből a legnagyobb tematikus információforrástól az IGN.com szervezetétől vásárolt hír-, előzetes-, leírás típusú cikkek, videó és képgaléria teszik ki. A letölthető tartalmak szintén szerződéses formában a Fileplanet.com-tól érkeznek. (Demók, teljes játékok, patch-ek, mod-ok és egyéb letölthető tartalom.)

A saját gyártású tartalmakkal együtt legális információforrást jelent az oldalra látogatóknak.

 

Fan-siteokat különböző nagysikerű játékokhoz: Call of Duty, Far Cry 2, SPORE.

Több mint 20 000 játék aktuálisan 9000 cikkel, 390 000 képpel és 106 000 letölthető videóval. Az oldalon regisztráltak nem csak olvashatnak a játékokról, hanem az egyes játékokkal kapcsolatos tapasztalataikat is megoszthatják egymással, sőt, a pontszámos és szöveges játékértékeléseiken kívül bejelölhetik, hogy milyen játékokat szeretnének, illetve jelenleg milyen játékokkal játszanak. Játékaikat egymást között elcserélhetik.Kapcsolódó információk:

www.ogi.hu
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta