Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

 

Az OMD Hungary az OMD Network részeként 1998-ban alakult meg a DDB és a BBDO média osztályaiból. Az egyesülés Barry Cupples vezetésével olyan nagy ügyfelekkel alapozta meg piaci pozícióját mint az 1998-ban elnyert Remtsma. Az OMD jelenlegi ügyfelei többek között a Vodafone, K&H, Pepsi, Wrigleys, Sara Lee, McDonald's, Peugeot.

Az OMD Hungary az ország legtöbb díjat nyert médiaügynöksége. 2007-ig 28 [EFFIE]? díjjal és egy [Arany oroszlán]?nal gazdagodott.

 Tevékenység:

Mit csinál az OMD?
 
10 évvel ezelőtt egy médiaügynökség
a kreatívügynökség által megálmodott üzeneteket [szoftver]?ek segítségével helyezte el az egyes médiumokban.
 
a médiaügynökség ma
Részt vesz a stratégiai kommunikáció-tervezésben (Influence checkmate), kutatja a fogyasztót (Omnicom Media Group Innováció / SONAR), eligazodik az átláthatatlannak tűnő médiazajban, online (OMD Digital) és offline is képes elérni és befolyásolni a fogyasztót, a kreatív üzenetet a befogadási helyzet szerint alakítja (Ignition) kreatív ügynökségi partnereivel együttműködve. Egyesített erőivel (OPERA) a legjobb árakon vásárol, és tervezői médiás kérdésekben (OMD client service) folyamatosan az ügyfelek rendelkezésére áll. Az OMD Network világszerte nyújtja média-kommunikációs szolgáltatásait az Omnicom Media Group ügynökségeként.


Egyéb adatok:

Ügyvezető igazgató: Mező László

 

Kontakt:

e-mail: info@omd.hu

tel.: 437 5300

fax: 437 5353

cím: 1124 Budapest, Bürök u. 34-36.

 

Web: www.omd.hu

2008-ban 10 éves az OMD: http://10.omd.hu/

OMD Network: www.omd.com

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta