Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

A PanoGraph Kft. 2005 decemberében alakult az eCompany.hu utódjaként, amely a magyar piacon elsőként 2000-ben jelent meg professzionális panorámafotó és virtuális túra szolgáltatóként.
 Tevékenység:

A panorámafotó készítés mellett minőségi internetes megoldásokkal szolgál, amelyek hatékony internetes prezentációkkal ügyfeleink bevételeit növelik.

A PanoGraph kidolgozott egy különleges eljárást a felvétel készítéstől, a szerkesztésen, panorámafotók összeállításán keresztül a megjelentetésig és kiadásig amely mindenekelőtt magában foglalja a lehető legmagasabb minőségű és felbontású panoráma felvételek előállítását.

A panoráma formátum ezidáig nem került a reklámozás világában fókuszba, elsőként a PanoGraph panoráma fotósa, D.Varga Tamás hozott áttörést az online reklámozás területén alkalmazott panorámafotóival a Volkswagen do Brasil Ltda részére az AlmapBBDO Sao Paulo ötlete alapján.

 

Szolgáltatások

 

Professzionális panoráma felvételek
Panoráma stock fotó szolgáltatás:

 Egyéb adatok:

Elérhetőség

1042 Budapest, Virág u. 25.
Telefon: +36 1 389 4886
Fax: +36 1 389 4886
E-mail: info@panograph.hu

 

Ügyvezető: D.Varga Tamás
 

 

Link

http://www.panograph.hu
 


 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta