Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Siegel+Gale, Stratégiai igazgató, London

Piers GuliarSzakmai előmenetel:

1995-ben diplomázott az Imperial College-ban MBA fokozaton. A karrierje a [Saatchi&Saatchi]?-nál indult. Különösen büszke volt arra, hogy olyan cégekkel dolgozhatott együtt, mint a The Army, a [Toyota]?, a [Mercedes-Benz]?, és a [Harley Davidson]?.

Piers otthagyta a reklám világát a márkázásért és a tervezésért, így került át, és töltött el 6 évet az Interbrand-nél, mint projektvezető. Ügyfelei közé tartozott az [Orange]?, a Barxlays, a McLaren, a Konzervatív Párt, a National Lottery, és a The Co-op Pharmacy.

Piers később csatlakozott Jones Knowles Ritchie-hez, hogy [FMCG]? területen is tapasztalatot szerezhessen olyan ügyfelekkel, mint a Diageo, a Britvic, a Green King és a [Mars]?.

A [corporate branding]? azonban visszacsábította őt, így 2007-ben Piers csatlakozott a Futurebrand-hez, ahol a  londoni iroda stratégiai tanácsadásaiért felelt. Ügyfélkörében ekkoriban igen sok és sokféle ügyfél megfordult, akikkel [márkaépítés]?i, -fejlesztési és -menedzsment területen dolgozott együtt.

2009 májusában Piers csatlakozott a Siegel+Gale-hez stratégiai igazgatóként.Egyéb tudnivalók:

Piers a márkázás szakértőjeként rendszeresen szerepel a médiában, többek közt a [BBC]?-n, a [Sky News]?-ban, a [CNBC]?-n, a Channel 4-en, a Channel 5-ön, a Bloomberg-ben és a Radio 5 Live-en.Kapcsolódó információ:

2010-ben DigitalFestival előadója.
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta