Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Márkafelépítés:

A DFT-Hungária Reklámakadémia nyitott reklámszakmai alapozó képzések ernyő márkája.Kapcsolódó információk:

Filozófia

 

A reklám elsősorban gyakorlat-orientált tudományterület, ezért a reklámkészítés folyamatának bemutatására hazai ügynökségi szakemberek vezetésével ismerkednek a hallgatók. A képzés célja, hogy közelebb hozza a reklámszakmát a nagyközönséghez, a szükséges elmélet megismertetése mellett elsősorban gyakorlati tapasztalatokhoz juttasson, és a hallgatóknak segítséget nyújtson szakmai pályájuk elindításához.

 

Történet:

 

A képzés ötlete 2006-ban született meg, az akkoriban indult Magyar Író Akadémia mintájára, és az első elképzelések szerint copywriter ismeretek oktatását tűzte ki célul. A felmérésekből azonban kiderült, hogy a reklámszövegírás túlságosan speciális terület egy induló képzési portfólió számára, ezért egy alapozó kurzussal lépett piacra a Reklámakadémia 2007 őszén.

 

A Reklám-kreativitás Mesterkurzus első évfolyam indulását közel egy éves előkészítés előzte meg, melynek köszönhetően számos, a magyar reklám színvonalának emelését zászlajára tűző szervezet és szakember állt a projekt mellé. Az előadók szinte kivétel nélkül igent mondtak a felkérésre, és a tematikát is egy közös gondolkodási folyamatban véglegesítették. Az így összeállt anyag a teljes reklámkészítési folyamaton végigvezeti a hallgatót, a márkastratégia tervezéstől egészen a produkciós és médiatervezői munkáig.Egyéb adatok:

A képzés honlapja
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta