Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A social media optimization (SMO) egy forgalom-generálási folyamat, amely egy-egy termék, szolgáltatás, weboldal, vállalat népszerűsítése közösségi oldalak, online közösségek segítségével.

 

Az SMO folyamatok magukban foglalják:
- a technikai optimalizációt, mellyel az adott honlapok közösségi portálokra integrálását érhetjük el - ez magába foglalja az RSS feedeket, közösségi oldalak megosztó gombjait, egyéb automatizált alkalmazásokat,
- a folyamatos közösségi jelenlétet blogokon, közösségi oldalakon történő kommunikációval, képek, videók, hírek, közösségi események és egyéb tartalmak megosztásával.

Lényege a közösségel folytatott aktív kommunikáció, illetve annak a lehetőségnek a technikai biztosítása, hogy a közösség egyes tagjai megoszthassák véleményüket a közösséggel. Az SMO kétélű fegyver, a negatív vélemény ugyanolyan könnyen terjed, mint az építő marketing.
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta